Caladela.com

Nosaltres

quisom
D’esquerra a dreta: Fausto | Miquel Corominas Forcada | Adela Arnó Vilarrasa | Tia Paquita | Tia Quimeta| Nen: Miquel Corominas Arnó

2_553x303

Desde 1931

Corria l’any 1931 quan la tia Quimeta proposà a l’Adela la compra de l’antic Can Pascol situat a la carretera Francesc Macià número 19 (actualment Camí Ral). Així neix i comença la història de Ca l’Adela. Més de 80 anys després la idea de la tia Quimeta continua. Moltes coses han canviat, però des del primer dia la qualitat ha marcat el camí.
Ca l’Adela obra les seves portes com el que llavors s’anomenava botiga “d’ultramarinos”, lloc on es podia trobar una mica de tot. Des d’aleshores i amb el pas de tres generacions ha anat evolucionant i s’ha adaptat als nous temps i a les noves necessitats dels seus clients.


Xarcuteria

Ca l’Adela és un d’aquells llocs on encara es conserva el savoir faire. Tan bon punt entres es pot observar que tot està fet amb detall i professionalitat. Que les persones que hi treballen s’estimen el seu ofici. Que dins l’obrador s’elabora amb passió. Que qui hi compri sorprendrà el seu paladar i el dels seus invitats.
El terme Xarcuteria, és doncs escàs per poder expressar tot el que hi podem trobar, les olors i els colors es barregen per tot arreu. L’art es fon amb el vermell d’un pebrot, el negre de la xocolata, el blanc d’una beixamel, el rosat d’una botifarra, el verd dels espinacs, el daurat d’una ceba confitada… creant obres d’art pel gaudi dels seus visitants. És un lloc on cada visita es una diversió, una sorpresa, un repte.

6_553x303

5_553x303

Escola

Els màxims responsables d’aquest espectacle són els alquimistes que hi treballen, que han sabut combinar amb enginy els coneixements dels seus antecessors amb els adquirits en diferents escoles de prestigi, tant a Espanya com a França.

Menjar és molt més que un fet rutinari, és un plaer. Vine i deixa’t guiar pels teus sentits.
Espero que qui ja hagi visitat Ca l’Adela comparteixi aquesta opinió, i els qui desconeixen aquest oasis s’animin a visitar-lo.